Delta Viu llança la campanya:

 Durant el mes de març i fins el 17 d’abril (Dia de la Lluita Camperola), la Plataforma per la Recuperació dels Espais Agraris i Naturals del Delta del Llobregat DELTA VIU (abans Aturem Eurovegas), du a terme una campanya per a coordinar les peticions d’accés als terrenys agrícoles del Delta del Llobregat que actualment estan en desús.
Amb el títol “Pagesia pel Futur: Recuperem l’economia del Delta del Llobregat, potenciem la pagesia i l’agroecologia” ens dirigim a aquelles persones que vulguin iniciar un projecte de producció agrícola o a aquelles que ja l’estan duent a terme i estan patint la precarietat de l’accés a la terra.
Contra l’especulació immobiliaria, preservem el territori, l’economia sostenible i el teixit rural! Garantim l’accés a la terra pel futur de la pagesia al Delta del Llobregat Com pots implicar-te.
Si estàs buscant terres per iniciar un projecte de producció agrícola o ramadera o si vols oferir el teu suport a aquestes iniciatives, pots participar en la campanya “Pagesia per al futur” adreçant-te a http://deltaviu.org/projectes/pagesia-del-futur/ on trobaràs un petit formulari per omplir i on podràs imprimir un model de carta adreçada al Parc Agrari del Baix Llobregat per reclamar l’accés a terres del Delta del Llobregat que estiguin en desús.